Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι για τον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε να κόψει έναν παίκτη από τους επτά ξένους που έχει στη διάθεσή του.
Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε πως αυτός θα είναι ο Ίγκνας Μπραζντέικις, με τον Λιθουανό να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής για το παιχνίδι απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, που θα κρίνει και ποια ομάδα θα περάσει στον ημιτελικό.
Ποια είναι η εξάδα των ξένων
Έτσι λοιπόν οι έξι ξένοι με τους οποίους θα παραταχθούν οι Ερυθρόλευκοι είναι οι εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Μουστάφα Φαλ. Πέραν του Μπραζντέικις, εκτός θα είναι ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα.
Θυμίζουμε πως ο Μπαρτζώκας δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στην επτάδα των ξένων, κρατώντας την ομάδα του όπως είναι αυτή την στιγμή, με την τελευταία αλλαγή να έχει γίνει πριν περίπου τρεις εβδομάδες, όταν ο Μόουζες Ράιτ πήρε τη θέση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Με γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90', η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από την έδρα της Φούλαμ και πήρε το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου (2-1), «πατώντας» έτσι την πρώτη τετράδα της Premier League.
LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ατρόμητος για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αστάνα η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, για την 6η αγωνιστική του Champions League.