Αν ψάχναμε για μια από τις ομάδες που κινήθηκαν δυναμικά στο παζάρι των μεταγραφών στη Euroleague το καλοκαίρι που μας πέρασε, τότε σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει θέση στη σχετική λίστα. Οι «πράσινοι» απέκτησαν παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Βιλντόζα, ο Ναν, ο Μήτογλου, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους.
Το ίδιο δραστήριος αναμένεται να εμφανιστεί και το προσεχές καλοκαίρι με τους δύο μεγάλους στόχους του τριφυλλιού να είναι, οι Ταβάρες και Χεζόνια.
Για το μέλλον του τελευταίου μίλησε και ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Νικόλας Δίπλαρος τονίζοντας τα εξής:
«Ο Χεζόνια είναι καταπληκτικός παίκτης και κάνει καταπληκτική σεζόν και φέτος. Ίσως του ταιριάζει και το “4” πιο πολύ απ’ ό,τι βλέπουμε.
Όλοι ξέρουμε πόσο θέλει ο Μάριο να έρθει στον Παναθηναϊκό, το έχει δείξει, όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο. Ό,τι και να τον ρωτήσουμε τώρα δεν θα ξέρει τι να απαντήσει και τι θα κάνει», ανέφερε ο Δίπλαρος που αγωνίστηκε στο πλευρό του Κροάτη το 2021.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο