Ο Παναθηναϊκός μετά το πολύ νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν, βελτιώθηκε και πλέον αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague είναι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και βλέπει πλεονέκτημα έδρας και στο βάθος… Final Four.
Ο Εργκίν Αταμάν έχει αλλάξει τα πάντα στο τριφύλλι και ένας από τους λόγους που έχει συμβεί αυτό είναι και ο… γιος του. Ο 13χρονος Σαρπ, είναι «κλειδί», αφού όπως δήλωσε ο ίδιος έκανε μια πρόταση στον πατέρα του και ουσιαστικά άλλαξε όλη τη σεζόν στους πράσινους.
Ο Σαρπ, στο περιθώριο συνέντευξης που παραχώρησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ότι αυτός ήταν που είπε στον Αταμάν για τον Κέντρικ Ναν που τότε κυκλοφορούσε ελεύθερος και έψαχνε την επόμενη ομάδα του.
Μεταξύ άλλων, ο 13χρονος αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που πίεσε κιόλα τον πατέρα του προκειμένου οι πράσινοι να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Κέντρικ Ναν, καθώς παρακολουθεί πολύ NBA.
Η πρόταση του 13χρονου για τον Ναν
«Βλέπω πολύ μπάσκετ και ΝΒΑ. Τον ήξερα καλά τον Κέντρικ Ναν. Το είπα στον μπαμπά μου ότι είναι πολύ καλός. Επέμενα να τον πάρουμε. Δύσκολα όμως επηρεάζεται ο μπαμπάς μου», ανέφερε ο πιτσιρικάς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.