Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί (31/1) ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό, στη ρεβάνς του 2-1 της νίκης της ομάδας του Περιστερίου την περασμένη εβδομάδα στη Λεωφόρο, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Εκτός έμειναν λόγω ίωσης οι Τζαβέλλας, Κούεν, ο Γιουμπιτάνα που αποκόμισε ένα χτύπημα στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας και έκανε μόλις μία προπόνηση, ο Ιμερέκοφ που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο μετατάρσιο, ο Κεσχρίντα που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπως και ο Ακιμπού Καμαρά που συνεχίζει στη διοργάνωση με το δικό του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Ερλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Κιβρακίδης, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς... θρίλερ του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (3-3), τονίζοντας ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.
LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League.