Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη Βόλου – Άρης 2-2: Σφράγισαν την πρόκριση στους «4» οι Θεσσαλονικείς

Νίκη Βόλου – Άρης 2-2: Σφράγισαν την πρόκριση στους «4» οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2-2 στην έδρα της Νίκης Βόλου (2-2 το πρώτο ματς) και περιμένει το νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός – ΟΦΗ.

Μόνο σαν αγγαρεία δεν είδαν οι παίκτες της Νίκης Βόλου τη ρεβάνς με τον Άρη παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν μαχητική απέναντι στην αντίστοιχη του Άκη Μάντζιου και πάλεψε για το… θαύμα αφού μπόρεσε να προηγηθεί στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου αλλά να μην τα καταφέρνει στο τέλος.

Κάσσος (35′) και Λεονάρντο (47′) τα γκολ για τους Βολιώτες, ο Σαβέιρο σκόραρε δις (28′ πεν, 69′) για τους Θεσσαλονικείς.

Προβάδισμα με το «καλημέρα» ο Άρης

Στο 27′ υπήρξε πέναλτι για τον Άρη. Έπειτα από γέμισμα του Γκαρθία από τα αριστερά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Γαβριηλίδη. Ο Άρης έκανε το 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κίκε Σαβέριο. Στο 4-0 το συνολικό σκορ του προημιτελικού.

Η απάντηση από τους Βολιώτες ήρθε στο 35ο λεπτό. Ο Κρητικός στα αριστερά της περιοχής προσπάθησε με διπλή προσπάθεια να απειλήσει, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Κιάσσο, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε. Μάλιστα, όλοι οι παίκτες πήγαν στον πάγκο για να συμπαρασταθούν στον Κυριακίδη, που πριν λίγες μέρες έχασε την σύζυγό του.

Χωρίς άλλες συγκινήσεις οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Άρη να «πατά» στο προβάδισμα του πρώτου αγώνα, χωρίς αυτό όμως να πτοεί τους Βολιώτες.

Προσπάθησαν οι Βολιώτες στην επανάληψη αλλά…

Η Νίκη Βόλου σκοράρει στην αρχή του δευτέρου μέρους. Ο Μπράμπετς έκανε το λάθος με το γλίστρημά του, ο Πολίτης πήρε την κατοχή, από τα δεξιά της περιοχής έκανε το γύρισμα και ο Λεονάρντο σκόραρε για το 2-1 στο 47ο λεπτό.

Ο Μάντζιος δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση του Άρη και στο 59′ περνάει στον αγωνιστικό χώρο τους Νταρίντα, Μενέντεθ και Βερστρέτε, αντί των Ντουκουρέ, Τζούρασεκ και Παναγίδη, με στόχο να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Τοπαλίδης και Γαβριηλίδης, Τζιώρας και Κυριακίδης στον αγωνιστικό χώρο για τον Ελευθερόπουλο με στόχο το… θαύμα.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 69ο λεπτό. Ο Άρης βρίσκει δίχτυα και κάνει το 2-2. Ο Σαβέριο από τα αριστερά της περιοχής, έκανε το σουτ και βρήκε δίχτυα. Νωρίτερα, ο Μενέντεθ εκτέλεσε από τα δεξιά και έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκαραβέλης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58′ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46′ Στίκας), Να’α, Λίταινας (73′ Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58′ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83′ Μπάλλας).

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Μπράμπετς, Βέλεθ (46′ Μοντόγια), Φατόρε, Φεράρι, Ντουκουρέ (58′ Βερστράτε), Τζούρασεκ (58′ Νταρίντα), Σαβέριο, Παναγίδης (58′ Μενέντεθ), Μάνου Γκαρθία (75′ Χριστοδουλόπουλος), Σαμόρα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024