Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΕ Άρης: «Η προστασία της ομάδας μας είναι πάνω απ΄ όλα»

ΠΑΕ Άρης: «Η προστασία της ομάδας μας είναι πάνω απ΄ όλα»

Κάλεσμα των διοικούντων του ποδοσφαιρικού τμήματος στους οπαδούς της ομάδας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο για τον αυριανό (30/1) προημιτελικό Κυπέλλου με τη Νίκη.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση της ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να μην ταξιδέψουν αύριο (30/1) στον Βόλο και να σεβαστούν την υπουργική απόφαση για απαγόρευση μεμονωμένης και οργανωμένης μετακίνησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν τη Νίκη Βόλου, για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει με 3-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Κατόπιν της υπουργικής απόφασης περί «απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων, καθώς και διάθεση εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ», η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους μας ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ αύριο στον Βόλο (30/01) για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατανοούμε την επιθυμία των φιλάθλων μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, αλλά καθότι τα μέτρα απαγόρευσης βρίσκονται ακόμη σε ισχύ, προέχει η προστασία της ομάδας μας σε κάθε περίπτωση.

Άπαντες βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και μέχρι τότε οφείλουμε να σεβαστούμε και να τηρήσουμε τα υπάρχοντα μέτρα.

Η προστασία της ομάδας μας είναι πάνω από όλα. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024