Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά-Άρης 0-1: Ο Φετφατζίδης έδωσε τη λύση

Κηφισιά-Άρης 0-1: Ο Φετφατζίδης έδωσε τη λύση

Με γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη ο Αρης των πολλών αλλαγών επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Κηφισιάς για τη Super League.

Ο Άρης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά την νίκη για το Κύπελλο Ελλάδας όπου επικράτησε με 3-0 της Νίκης Βόλου, οι Κίτρινοι κέρδισαν εκτός έδρας την Κηφισιά χάρις στο πρώτο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη μετά την επιστροφή του.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής και μείωσε την διαφορά του στους 5 βαθμούς από τον 4ο Ολυμπιακό.

Αντίθετα, η Κηφισιά γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της και παραμένει σε δύσκολη θέση, ούσα ουραγός της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Απείλησε πρώτη η Κηφισιά, 0-1 ο Άρης με τον Φετφατζίδη

Το ματς ξεκίνησε δυνατά και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό. Η Κηφιασιά απείλησε πρώτη, με τον Πέιο να σουτάρει από μακρινή απόσταση και τον Χουτεσιώτη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση, διώχνοντας σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Άρης πάτησε για πρώτη φορά την περιοχή του Αναγνωστόπουλου. Ο Μενέντες σέντραρε από τα αριστερά, με τον Σουλεϊμάνοφ να κάνει άστοχη κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τετέι έχασε τη μπάλα, ο Μενέντες έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Φετφατζίδης πλάσαρε ιδανικά στο τετ-α-τετ τον Αναγνωστόπουλο, γράφοντας το 0-1.

Ισορρόπησε η Κηφισιά, χαμένες ευκαιρίες και για τους δύο

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους, όμως η ομάδα του Άκη Μάντζιου διαχειρίστηκε εύκολα το υπέρ της προβάδισμα. Στο 37’ η ομάδα τον Βορείων Προαστίων έχασε μία καλή φάση, με τον Κρισιούμα με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φαμπιάνο λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αναγνωστόπουλος όμως έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 41ο λεπτό, πάλι ο Κρισιούμα δημιούργησε πρόβλημα στην άμυνα των κιτρίνων, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Μιλίσεβιτς έκανε μια σέντρα-σουτ, ο Χουτεσιώτης όμως έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Ανέβασε στροφές η Κηφισιά, παρέμεινε το 0-1 έως το τέλος

Το δεύτερο μέρος δεν πολύ καλό από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές στιγμές. Η Κηφισιά ανέβασε στροφές προκειμένου να πιέσει τον Άρη, ωστόσο δεν πάτησε πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις. Στο 52′ ο Σολόα έστειλε τη μπάλα σταδλιχτυα, όμως το που σημείωσε ορθώς δεν μέτρησε καθώς ήταν εκτεθειμένος. Οι κίτρινοι απείλησαν στο 54ο λεπτό, με τον Σαμόρα να σουτάρει έξω από την περιοχή, όμως ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε σταθερά. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που προσπάθησαν να φτάσουν σε κάποιο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 58′ από σέντρα του Μιλίτσεβιτς, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε Ρόουζ και Μοντόγια, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στην συνέχεια ο ρυθμός «πάγωσε» με τον Άρη να διαχειρίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75′ Κωνσταντακόπουλος), Πέιος (90′ Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τεττέι (54′ Οζέγκοβιτς).

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74′ Μορόν), Φετφατζίδης (57′ Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (57′ Σαβέριο), Μενέντες (83′ Φεράρι), Σαμόρα (75′ Γκαρσία).

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024