Με Κουέστα και Μπράμπετς ο Άρης κόντρα στη Νίκη Βόλου
Ο Ισπανός πορτιέρο και ο Τσέχος σέντερ μπακ βρίσκονται στην αποστολή του Αρη για το αυριανό (24/1) εντός έδρας προημιτελικό του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.
Ο Χουλιάν Κουέστα συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Άκη Μάντζιου για τον αυριανό (24/1) προημιτελικό Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, όπως και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Οι δύο παίκτες επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και υπολογίζονται από τον τεχνικό του Αρη για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.
Αντίθετα, εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι έμειναν, μεταξύ άλλων, ο Τζούρασεκ, που κρίθηκε ανέτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ο Ρόουζ – για να πάρει «ανάσες» -, ο τραυματίας Ζουλ, καθώς και για λόγους τακτικής ο Πάρδο.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (24/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Jean Jules Mvondo (τραυματίας), Durasek (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από ίωση), Rose (για λόγους αποφόρτισης), Pardo, Rupp, Menendez, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.