Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Με Μπακασέτα, Ούγκο και Ιωαννίδη κόντρα στον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Με Μπακασέτα, Ούγκο και Ιωαννίδη κόντρα στον Ατρόμητο

Με τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο το βράδυ (21:00) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Το τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει γνωστή την αποστολή των πρασίνων.

Σε αυτή υπάρχουν και τα τρια νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Ντραγκόφσκι, Ούγκο και Μπακασέτας.

Στην 23αδα βρίσκεται και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Τούρκου τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Την πρώτη τους προπόνηση στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο, τα δύο τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού.

Με την προπόνηση αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πρασίνων για τον αυριανό (24/1, 21:00) αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024