Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Και τρίτο παιδί περιμένει ο Νεϊμάρ τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Μαβιέ (pic)

Και τρίτο παιδί περιμένει ο Νεϊμάρ τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Μαβιέ (pic)

«Θα κάνει τεστ DNA», λέει το περιβάλλον του.

«Ο Νεϊμάρ βάζει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του και όχι το ποδόσφαιρο», δήλωσε πρόσφατα ο προπονητής του Βραζιλιάνου στην Αλ Χιλάλ – και είπε να τον δικαιώσει.

Για τους λάθος λόγους επανήλθε στο προσκήνιο ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αφού σύμφωνα με το βραζιλιάνικο portal «LeoDias» θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας τους επόμενους μήνες. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τελευταίο σοβαρό τραυματισμό του.

Αυτό ωστόσο δεν τον εμποδίζει να οργανώνει κρουαζιέρες και να βγαίνει ραντεβού με μοντέλα. Φαίνεται όμως πως υπάρχουν και «απρόοπτα».

Οι πηγές του «LeoDias» αναφέρουν πως το μοντέλο Αμάντα Κίμπερλι , γνωστή ως Κιμ, θα κάνει τον Νεϊμάρ για τρίτη φορά πατέρα, κι ενώ τον Οκτώβριο η προηγούμενη σύντροφος του διάσημου άσου Μπρούνα Μπιανκάρντι έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, τη Μαβιέ. Ο πρωτότοκος γιος του Νέι, ο Νταβί Λούκα είναι 12 ετών και αποτελεί καρπό της σχέσης του με την ινφλουένσερ Κάρολ Ντάντας.

Η Κίμπερλι έγινε γνωστή από ένα βραζιλιάνικο ριάλιτι ενώ συμμετέχει στο πρότζεκτ «Gaia» που βοηθά όσους έχουν ανάγκη στη Βραζιλία.

Η ηλικία της παραμένει άγνωστη, ενώ επισήμως δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Σύμφωνα πάντως με τη «LeoDias», ενημέρωσε σχετικά τον Νεϊμάρ με μήνυμα στο WhatsApp, αφήνοντας τον έκπληκτο.

Το περιβάλλον του Νεϊμάρ υποστηρίζει πως όταν γεννηθεί το παιδί ο παίκτης θα ζητήσει να γίνει τεστ DNA για να επιβεβαιωθεί η πατρότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KIM (@akimberllya)

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024