Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζόρζε Ζέσους: «Ο Νεϊμάρ βάζει άλλες προτεραιότητες στην ζωή του και όχι το ποδόσφαιρο»

Ζόρζε Ζέσους: «Ο Νεϊμάρ βάζει άλλες προτεραιότητες στην ζωή του και όχι το ποδόσφαιρο»

Ο Ζόρζε Ζέσους, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως ο Νεϊμάρ είναι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και υποστήριξε ότι ο Βραζιλιάνος σταρ βάζει άλλες προτεραιότητες στην ζωή του από το ποδόσφαιρο.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον σοβαρό τραυματισμό του, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων, αφού ο Βραζιλιάνος σταρ βρέθηκε σε τριήμερη πολυτελή κρουαζιέρα, στην οποία έχασε την ζωή του ένας άνθρωπος.

Μιλώντας για τον 31χρονο άσο ο προπονητής του  στην Αλ Χιλάλ, Ζόρζε Ζέσους, υποστήριξε ότι ο Νεϊμάρ διαφέρει από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο λόγος είναι ότι δίνει μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που είναι έξω από το ποδόσφαιρο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περισσότερο πάθος για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το βάζει προτεραιότητα. Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο πάθος για άλλα πράγματα και βάζει αυτά τα άλλα πράγματα, που είναι η ιδιωτική του ζωή, πρώτα. Αλλά ως παίκτης είναι υπέροχος. Και ως άνθρωπος που πέρασα ενάμιση μήνα μαζί του, με εξέπληξε θετικά σε όλα», τόνισε αρχικά ο 69χρονος προπονητής και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Νεϊμάρ. Δουλέψαμε για ενάμιση μήνα, όχι περισσότερο. Είναι κάτι ασυνήθιστο, είναι έξω από τα συνηθισμένα. Κι έτσι, χάσαμε την ποιότητα, τουλάχιστον επιθετικά. Είναι εύκολο παιδί στην ηγεσία, είναι πολύ γλυκό και δείχνει κατανόηση».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024