Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουίς Ενρίκε για το μέλλον του Εμπαπέ: «Δεν με απασχολούν οι φήμες»

Λουίς Ενρίκε για το μέλλον του Εμπαπέ: «Δεν με απασχολούν οι φήμες»

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Λανς σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε χθες βράδυ την Λανς με 2-0 στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1 και παρέμεινε  στην  πρώτη θέση της βαθμολογίας, διευρύνοντας την διαφορά της στους 8 πόντους από την δεύτερη Νις.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι το τελευταίο διάστημα ασχολούνται με το μεταγραφικό «σίριαλ» του Κιλιάν Εμπαπέ, με το συμβόλαιο του Γάλλου αστέρα να λήγει το καλοκαίρι και την Ρεάλ Μαδρίτης να ασκεί… ασφυκτικό πρέσινγκ για να τον αποκτήσει.

Ξεκάθαρος ο Λουίς Ενρίκε

Αυτή είναι μία υπόθεση που παρακολουθούν οι Πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι επιθυμούν την παραμονή του Εμπαπέ για πολλά χρόνια στο Παρίσι. Για τις φήμες σε σχέση με το μέλλον του Γάλλου επιθετικού πήρε θέση και ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος τόνισε ότι δεν ασχολείται με υποθέσεις που δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ομάδα του είναι «κουρασμένη και θυμωμένη» με τις ατελείωτες ιστορίες του 25χρονου άσου, ο Ισπανός προπονητής απάντησε σε αυστηρό ύφος:

«Ξέρεις πόσα χρόνια είμαι στην ελίτ του παγκόσμιου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Λοιπόν, πέντε στη Μαδρίτη, οκτώ στη Βαρκελώνη ως παίκτης. Ως προπονητής, έξι στη Μπαρτσελόνα, στη Ρόμα, στη Θέλτα Βίγκο. Έπαιξα για τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Γεννήθηκα σε αποδυτήρια που γύρω υπάρχουν πάντα σχόλια από έναν άνθρωπο, από έναν άλλον, μια φήμη, ένα ψέμα και ένα ψέμα έχει φτιαχτεί κι εδώ. Είμαι τόσο συνηθισμένος σε αυτό, δεν με νοιάζει».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024