Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στη Super League με Κούγια και Λυσάνδρου – Σε πανικό ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, διέκοψε τη συνεδρίαση

Χαμός στη Super League με Κούγια και Λυσάνδρου – Σε πανικό ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, διέκοψε τη συνεδρίαση

Όλα όσα ειπώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Super League.

Η επιλογή του Μηνά Λυσάνδρου να ψηφίσει «λευκό» στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τον νέο υπεύθυνο VAR της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ ήταν δεδομένο πως είχε ανάψει τη… σπίθα εν όψει της σημερινής τηλεδιάσκεψης του Συνεταιρισμού.

Διότι προφανώς ο πρόεδρος της Super League έπρεπε με έναν τρόπο να εξηγήσει την ακατανόητη απόφαση του, πολλώ δε μάλλον μπροστά από μια ακόμη πρόκληση της ΕΠΟ.

Αυτή που ανακήρυξε υπεύθυνο του VAR κάποιον αξιωματούχο από το ποδόσφαιρο της Σουηδίας, όπου δεν υπάρχει VAR!

Όταν λοιπόν ο Αλέξης Κούγιας έβαλε το θέμα στο τραπέζι; Ο Λυσάνδρου βρέθηκε στα σχοινιά. Και τελικά σε τέτοιο πανικό που αποφάσισε την διακοπή της Συνεδρίασης.

« Με ποιο δικαίωμα ψήφισες λευκό» ρωτήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της Super League επιβάρυνε ακόμη παραπάνω τη θέση του μιας και υποστήριξε πως επικοινώνησε με όλους τους προέδρους των ΠΑΕ και οι οποίοι τον εξουσιοδότησαν να ψηφίσει λευκό. «Και πού προβλέπεται αυτό στο καταστατικό; Με ποιο δικαίωμα παίρνεις διά περιφοράς αποφάσεις χωρίς να συγκαλέσεις Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα;» ανταπάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι ένα κολλητήρι όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Εκεί ήταν που ο Μηνάς Λυσάνδρου προτίμησε να διακόψει τη συνεδρίαση με πρωτοφανή τρόπο.

Χωρίς καν να ανακοινώσει το τέλος της συνεδρίασης έκλεισε τα μικρόφωνα. «Αν ολοκληρώνεις έτσι τα θέματα θα πας και εσύ φυλακή με την εγκληματική οργάνωση» του φώναξε ο Αλέξης Κούγιας.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα από αυτή την ένταση, όταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε επίσκεψη στον Εισαγγελέα σχετικά με την καθυστέρηση της διαλεύκανσης της υπόθεσης του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων, ο Μηνάς Λυσάνδρου (αλλά) και ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ υποστήριξαν ότι αντί για τη σχετική επίσκεψη, θα πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Εντέλει επικράτησε ομόφωνα αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024