Προβάδισμα δύο τερμάτων για τον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ και Μουργκ (vids)
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να πάρει προβάδισμα ασφαλείας στον Βόλο
Ο ΠΑΟΚ προηγείται στο ημίχρονο με 2-0 του Βόλου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague, χάρη στα γκολ των Ντεσπόντοφ (22′) και Μουργκ (45+1′).
Στο 22′ ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ με τον Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Βόλου και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγινε και το 2-0 για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μουργκ έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στον σημερινό αγώνα.
Δείτε το 0-1:
Το 0-2:
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)














































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442