Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) για την 19η αγωνιστική της Super League και ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές εκπλήξεις και αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου μεσοβδόμαδα κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος θα αγωνιστεί στα αριστερά της επίθεσης, ενώ βασικός ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Κίνι αντί του Ορτέγκα.
Αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Παναγιώτης Ρέτσος στο πλευρό του Ντόη, καθώς δεν αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός ενδεκάδας είναι οι Μαντί Καμαρά, ο Ντάνιελ Ποντένσε και Κώστας Φορτούνης.
Από εκεί και πέρα, κανονικά στην ενδεκάδα είναι οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Μασούρας και Ναβάρο, όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Καρβαλιάλ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Μαρτίνς και Ναβάρο.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League