Σοκ από αργεντίνικο δημοσίευμα για τον Εζεκιέλ Λαβέτσι και την κατάσταση της υγείας του!
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στον Τύπο της χώρας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εισήχθη το Σάββατο στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, αναφέρθηκε ότι ο Λαβέτσι μπήκε και στην εντατική έχοντας δίπλα του μόνο την σύντροφό του.
Κάποιες αναφορές σημείωσαν ότι αφού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Λαβέτσι θα εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.
Ωστόσο, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του Λαβέτσι, Τόμας, αρνείται ότι ο πατέρας του είναι στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση οπιοειδών ή άλλων ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικά όσα είπε ο γιος του
«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και λαμβάνει θεραπεία. Σταματήστε να βρίσκεται πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δεν πήρε υπερβολική δόση, δεν ισχύει κάτι από όσα ακούγονται» έγραψε.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Λαβέτσι ήταν ξανά στο νοσοκομείο καθώς μαχαιρώθηκε στους κοιλιακούς κατά τη διάρκεια καυγά, ενώ υπέστη κάταγμα και στην κλείδα, με την οικογένειά του να διαψεύδει και τότε την είδηση του καυγά.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.