Πιο συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν πως οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να συσφίξουν τις σχέσεις με το «France Football» προκειμένου ο Αργεντίνος σταρ να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα του 2021.
Οι άνθρωποι της Παρί προσέλαβαν για λίγους μήνες ως υπεύθυνο επικοινωνίας τον Πασκάλ Φερέ (πρόεδρο του περιοδικού), προκειμένου να δημιουργηθεί ένα «λόμπι» που θα προωθούσε τον 36χρονο αστέρα.
Ο Φερέ από την πλευρά του πάντως διέψευσε την οποιαδήποτε προσπάθεια προώθησης του Λιονέλ Μέσι εις βάρος άλλων υποψηφίων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.
Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν μετά και την αποκάλυψη του σκανδάλου για πιθανή φοροδιαφυγή στην πολύκροτη μεταγραφή του Νεϊμάρ το 2017 στην οποία όπως αποκαλύπτουν τα γαλλικά δημοσιεύματα εμπλέκεται και ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας. Μια ακόμα υπόθεση στην οποία εμπλέκονται οι Παριζιάνοι.
Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο deal είναι το ακριβότερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου φτάνοντας τα 222 εκατ. ευρώ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🚨 ¡ESCÁNDALO en FRANCIA!
😱 El PSG habría PRESIONADO a France Football para que Messi ganara el Balón de Oro en 2021.
🔙 Pascal Ferré, exdirector de la revista, tendría vínculos estrechos con el club parisino (vía Le Monde). pic.twitter.com/etjyX43wVF
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.