Άρης: Η επιστροφή του Νταρίντα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ο Τσέχος μέσος, που εξέτισε την ποινή του, αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα στο αυριανό (7/1) εντός έδρας παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο αυριανό (7/1) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Νταρίντα.
Ο Τσέχος μέσος εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Πάρδο. Ο Νταρίντα θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, στην περίπτωση που ο Μάντζιος επιλέξει για το βασικό σχήμα τον Τζούρασεκ.
Οι… άλλες σκέψεις του Μάντζιου για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ
Αν ο προπονητής του Άρη διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Σαμόρα, τότε ο Κοσταρικανός θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν και ο Νταρίντα θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ.
Ερωτηματικό αποτελεί, τέλος και ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Αν ο Φεράρι είναι απόλυτα έτοιμος, θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση τη θέση αυτή θα καλύψει και πάλι ο Μοντόγια.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Ολυμιακός άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, με τον Μέχντι Ταρέμι να μοιράζει την ασίστ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και τον Ζέλσον Μαρτίνς να σκοράρει με κοντινή προβολή.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Έξετερ, βάζοντάς της δέκα γκολ (10-1) με το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Αντουάν Σεμένιο να καταγράφει γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι που ήταν κορυφαίος του αγώνα, νίκησε εύκολα 2-0 την Αλγερία στον προημιτελικό του Κόπα Άφρικα και πέρασε στους «4» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα ενός άλλου παίκτη του Ολυμπιακού, το Μαρόκο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Τίποτε δεν είναι εύκολο στην Ευρωλίγκα, αλλά η τριάδα αγώνων που ακολουθεί μπορεί να προσφέρει ένα καλό σερί νικών στον Ολυμπιακό και ο Αμερικανός φόργουορντ μπορεί να προσφέρει πολλά