Ο Άρης θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο νέο έτος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες του Νταρίντα και του Βερστράτε.
Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει ο Άρης στο νέο έτος, κερδίζοντας στη σημερινή (3/1, 16.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του τιμωρημένου Νταρίντα, ενώ ο Βερστράτε, που φάνταζε ως η λογική επιλογή για τον αντικαταστάτη του, έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
Το πιθανότερο είναι ότι ο Ρουπ θα πάει τη θέση του και ο Πάρδο θα «οπισθοχωρήσει» δίπλα στον Ζουλ στα χαφ. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ο Τζούρασεκ να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ως παρτενέρ του Καμερουνέζου στα χαφ και ο Σαμόρα να αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Πώς θα παίξει ο Άρης
Ακόμα, ο Παναγίδης αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας στο 4-2-3-1 του Μάντζιου, ενώ ξεκάθαρα είναι τα πράγματα, σε ότι αφορά τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της αμυντικής γραμμής.
Συγκεκριμένα, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Τέλος, οι Μοντόγια και Φεράρι (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) είναι υποψήφιοι για την αριστερή πλευρά, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη