Σοβαρά τραύματα φέρουν η 22χρονη συνοδηγός και ο 28χρονος οδηγός από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο Σχιστού, στο Πέραμα.
Τα δύο άτομα διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου αμφότεροι νοσηλεύονται στην εντατική. Το τροχαίο έλαβε χώρα περίπου στις 04:30.
Είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο ατύχημα
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 22χρονη συνοδηγός έχασε τα δύο της κάτω άκρα, ενώ ο 28χρονος οδηγός έχασε το ένα πόδι. Οι θεράποντες ιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το άλλο του πόδι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 28χρονος και η 22χρονη εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.
Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από το όχημα μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής:
Τραυματισμένα #απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Σχιστού, στο δήμο Περάματος Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Σημειώνεται ότι περίπου την ίδια ώρα με το τροχαίο ατύχημα στο Πέραμα, ένας 18χρονος και μια 17χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα που σημειώθηκε στα Βριλήσσια.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας