Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει επιτυχημένα από το Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και 76-68 καταφέρνοντας έτσι να κάνει το 2/2 στην «διαβολοβδομάδα» της Εuroleague.
Βέβαια η χθεσινή νίκη του τριφυλλιού κόντρα στους Ιταλούς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ματίας Λεσόρ.
Σε… αναμμένα κάρβουνα στον Παναθηναϊκό με τον Ματίας Λεσόρ
Ο Γάλλος σέντερ είχε μια άσχημη πτώση στο παρκέ στο φινάλε της αναμέτρησης φεύγοντας έτσι υποβασταζόμενος από το ματς.
Τι περιμένουν στον Παναθηναϊκό
Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι σε… αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τις εξετάσεις του Γάλλου, οι οποίες θα δείξουν και το μέγεθος της ζημιάς.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 28χρονος ψηλός θα λείψει από την αυριανή αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα (24/12, 20:15).
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεσόρ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας και γενικότερα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση με την απόκτηση του.
O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 65-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπως το Μαρούσι επέστρεψε στο ματς με τον τρομερό Κινγκ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε τελικά με 97-87 στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε αναβολή τoυ αγώνα Βαλένθια – Σαραγόσα, με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ξεκούραστες στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό.