Μετά την δικαίωση των εταιρειών «Α22» που εκπροσωπούν αυτό το νέο εγχείρημα, οι οποίες είχαν καταθέσει προσφυγή κατά του μονοπωλίου της UEFA και της FIFA.
Ο CEO της εταιρείας «A22», Μπερντ Ράιχαρτ, που εκπροσωπεί τη European Super League, γνωστοποίησε πως οι αγώνες θα μεταδίδονται δωρεάν, σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει και τις προθέσεις της νεοσύστατης διοργάνωσης που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έρχεται από το 2025.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους: θα μεταδίδουμε όλα τα παιχνίδια της Super League δωρεάν. Kαι ένα για τους συλλόγους: τα έσοδα είναι εγγυημένα».
“For fans: We propose free viewing of all Super League matches”, says Bernd Reichart. 2/4
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού