Αποχαιρετούν τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο – Το τελευταίο αντίο
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαλακόπουλο.
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαλακόπουλο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 85 ετών.
Από νωρίς έχουν φτάσει για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μιχαλακόπουλο η Ελένη Γερασιμίδου, η Μαρία Καβουκίδου με τον Νίκο Καβουκίδη και ο Αντώνης Κοκολάκης.
Θερμή παράκληση των δικών του ανθρώπων είναι: «αντί στεφάνων στη μνήμη του ενισχύουμε το “Σπίτι του ηθοποιού” και το Τ.Α.Σ.Ε.Η.»


Η Ελένη Γερασιμίδου στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου

Ελένη Γερασιμίδου, Μαρία Καβουκίδου και Νίκος Καβουκίδης στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου



Ο Αντώνης Κοκολάκης στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου
Θερμή παράκληση των δικών του ανθρώπων είναι: «αντί στεφάνων στη μνήμη του ενισχύουμε το “Σπίτι του ηθοποιού” και το Τ.Α.Σ.Ε.Η.», όπως ανέφερε η ηθοποιός Μαρία Καβουκίδου σε ανάρτησή της για την κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Ο Δημήτρης Τζουμάκης στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου

Ζωή και Νίκος Κωνσταντόπουλος στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου
Γιώργος Μιχαλακόπουλος, η πορεία του
Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1938 στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης.
Έπαιξε σε σπουδαίες παραστάσεις όπως «Έγκλημα και Τιμωρία», «Ο θάνατος του εμποράκου», «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν» και «Το τίμημα». Στον κινηματογράφο έπαιξε σε ταινίες όπως «Ξύπνα Βασίλη», «Η ωραία του κουρέα», «Ένας ιππότης για τη Βασούλα» και «Το βλέμμα του Οδυσσέα».
Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του ’70 στη θρυλική σειρά «Εκείνος κι εκείνος».
Είχε κερδίσει το Α’ Βραβείο Ανδρικού ρόλου Καρόλου Κουν και το βραβείο «Αιμίλιος Βεάκης». Επίσης, είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων (1974-1986) και αντιπρόεδρος του ΚΕΘΕΑ.
Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο κόρες, την Ιωάννα, που είναι σκηνοθέτιδα και είχε συνεργαστεί μαζί της στο θέατρο, και την Ελένη, που είναι ζωγράφος.
Είχε δηλώσει πως είναι αριστερός, αλλά ότι δεν πρόσκειται σε κάποιο κόμμα.
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442