Με Τσιμίκα στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ (pic)
Δείτε τις αρχικές επιλογές των Γιούργκεν Κλοπ και Έρικ Τεν Χαγκ για το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Premier League – Στο αρχικό σχήμα των «Reds» ο Κώστας Τσιμίκας.
Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Άνφιλντ» στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Premier League.
Μια ώρα πριν την σέντρα της αναμέτρησης οι δύο προπονητές έκαναν γνωστές τις αρχικές τους επιλογές με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιλέγει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Κώστα Τσιμίκα και τους Σαλάχ, Νούνιες και Ντίας μπροστά.
Οι επιλογές του Κλοπ και του Τεν Χαγκ
Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Σόμποσλαϊ, Έντο, Χράφενμπερχ, Σαλάχ, Νούνιες, Ντίας
How we line-up to take on Manchester United ??#LIVMUN
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.