Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί του ΟΦΗ, αλλά ο Άκης Μάντζιος είχε το παράπονό του από την ομάδα του.
Στις δηλώσεις του στη NOVA ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι θα έπρεπε να έχουν τελειώσει νωρίτερα το ματς οι «κίτρινοι».
Όσα είπε ο Μάντζιος:
«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που είχε έναν νέο προπονητή και εμφάνισε διαφορετικά πράγματα. Αν προσθέσεις και το κρύο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε πλέον χωρίς οπαδούς. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο γιατί εννοώ πως θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι και να κάνουμε καλύτερη διαχείριση για το επόμενο ματς.
Βοήθησε η διακοπή, γιατί περιμέναμε κάποια παιδιά να έρθουν. Είμαστε καλά, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα, την καλύτερη επιλογή και το καθαρό μυαλό στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου για να βάλουμε δεύτερο, τρίτο και τέταρτο γκολ. Ήμασταν καλύτεροι, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.