Σε δημόσια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η Δήμητρα Λιαράκου μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.
Όπως καταγγέλλει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Δημοτική Αστυνομία στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να πάρει πίσω τις πινακίδες του αυτοκινήτου της, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από δημοτικούς υπαλλήλους.
Οπως λέει η ίδια, επειδή δεν μπορούσε να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου, τους ζήτησε να την βρουν ηλεκτρονικά. Τότε ο ένας αστυνομικός της είπε «να πάει σπίτι του να βρουν την Ασφάλεια, ενώ ο άλλος χασκογελούσε δίπλα του».
«Μου λέει ο ένας αστυνομικός να πάμε σπίτι του για να βρούμε την ασφάλεια και ο άλλος χασκογελούσε»
Όταν επέμεινε να βρουν την ασφάλεια ηλεκτρονικά ο αστυνομικός την ρωτούσε:
«Τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα».
«Είμαι τόσο συγχυσμένη, ένιωσα πως με υποτιμάνε τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε», αναφέρει και συμπληρώνει: «Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυλαντίζανε».
«Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…» καταλήγει στο βίντεό της.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας