Γιορτάζει την πρόκριση στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:45) την Ελσίνκι για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League και θέλει να γιορτάσει την πρωτιά του με τον κόσμο του.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:45) την Ελσίνκι για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League.
Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πραγματοποιήσει μια συγκλονιστική διαδρομή στον όμιλο καθώς μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και θέλει να τερματίσει το πρώτο μέρος του «ταξίδι» με μια ακόμη νίκη, ώστε να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που ολοκληρώνει όμιλο με πέντε νίκες.
Το παιχνίδι που «κλείνει» τους ομίλους και η… γιορτή στην Τούμπα
O Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος δεν έβγαλε το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Σάστρε, Νάσμπεργκ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του δικέφαλου του βορρά.
Από την άλλη ο Μπάμπα Ράχμαν, επέστρεψε στην αποστολή και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Φινλανδίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτιά και μαθηματικά μετά το «διπλό» στην Φρανκφούρτη και θέλει να το… γιορτάσει στην γεμάτη Τούμπα με τον κόσμο του.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.