Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Ζίβκοβιτς για το παιχνίδι με την Ελσίνκι

ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Ζίβκοβιτς για το παιχνίδι με την Ελσίνκι

Ο Ζίβκοβιτς δεν βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσέσκου για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Conference League απέναντι στην Ελσίνκι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ελσίνκι, στο παιχνίδι με το οποίο θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Conference League, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να έχει προκριθεί ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Φινλανδίας.

Ο Σέρβος αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες ένα μυϊκό πρόβλημα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον προστατέψει.

O Ζίβκοβιτς δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί και να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του για να είναι διαθέσιμος στο κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή.

Το παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού ο ΠΑΟΚ έχει ήδη πάρει την πρώτη θέση, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τη δεύτερη και τις Ελσίνκι και Αμπερντίν να έχουν ήδη μείνει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

«Φοβερή δουλειά ο Λουτσέσκου»

Ο προπονητής της Ελσίνκι Κορκεακούνας, αλλά και ο Λίνγκμαν, αποθέωσαν τη δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκαν και στη δυναμική της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόνι Κορκεακούνας στη συνέντευξη τύπου:

«Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως για κάθε άλλο παιχνίδι. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Πάντα έχουμε το δικό μας πλάνο. Δεν έχουμε πιθανότητα πρόκρισης κι ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ο κ. Λουτσέσκου έχει κάνει φοβερή δουλειά. Στο παιχνίδι στο γήπεδό μας είδαμε ότι οι παίκτες μας αντεπεξήλθαν.

Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, γιατί εμείς παίζουμε σε άλλο γήπεδο.

Είναι διαφορετικό να προπονείς μια ομάδα στην Σκανδιναβία. Πρέπει να είσαι έξυπνος και να διατηρείς πάντα το κίνητρο. Είναι δύσκολο να διατηρείς το μαχητικό πνεύμα όταν δεν υπάρχουν αγώνες. Είναι μια περίοδος βέβαια όπου μπορούμε να εξελίξουμε τους παίκτες μας, ειδικά τους πιο νεαρούς. Είμαστε συνηθισμένοι».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Λούκας Λίνγκμαν λέγοντας:

«Η προετοιμασία μας δεν ήταν διαφορετική σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε δει βίντεο και είναι ωραίο να παίζεις σε μια ατμόσφαιρα όπως αυτή της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ομάδα. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Είχαν καλά αποτελέσματα και έδωσαν τα πάντα για να προκριθούν».

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024