Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή δεδομένων: Θα έρχονται κανονικά ξένοι διαιτητές

Ανατροπή δεδομένων: Θα έρχονται κανονικά ξένοι διαιτητές

Η ΚΕΔ διευκρίνισε ότι η εντολή της UEFA να μην έρχονται ξένοι ρέφερι στη χώρα μας ήταν μόνο για όσο καιρό διαρκούσε η αποχή των Ελλήνων διαιτητών.

Απίστευτο και όμως… ελληνικό: Λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστό ότι η UEFA έστειλε επιστολή στους ξένους διεθνείς ρέφερι με την οποία τους ζητούσε να μην δέχονται προσκλήσεις από τη χώρα μας, η ΚΕΔ προχώρησε σε διευκρίνιση, τονίζοντας ότι η εντολή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ίσχυε μόνο για το διάστημα που ήταν σε αποχή οι Ελληνες διαιτητές.

Ως εκ τούτου τώρα που επιστρέφουν στη δράση οι διαιτητές θα μπορούν να έρθουν κανονικά στη χώρα μας και ξένοι ρέφερι, αφού δεν ισχύει η εντολή της UEFA.

Από την στιγμή που οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν την αναστολή της αποχής που είχαν κηρύξει την προηγούμενη εβδομάδα, θα μπορούν να έρθουν στη χώρα μας και ξένοι ρέφερι.

«Οι ξένοι διαιτητές δεν επρόκειτο να έρθουν στην Ελλάδα αν συνέχιζαν την αποχή οι διαιτητές μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΚΕΔ, τονίζοντας παράλληλα: «Τώρα που αποφάσισαν να ξανασφυρίξουν οι Έλληνες, θα έρχονται και οι ξένοι».

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα

Η απόφαση των διαιτητών για αναστολή της αποχής που είχαν κηρύξει την περασμένη εβδομάδα ανοίγει τον δρόμο για τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο με το Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα (17:30), ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα Άρης-ΟΦΗ (15:00), Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (17:30), Λαμία-Βόλος (19:30) και Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (20:30). Την Δευτέρα θα γίνουν τα Παναιτωλικός-ΑΕΚ (17:00) και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός (18:00).

Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (18/12) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των διαιτητών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024