Την τελευταία της πνοή άφησε μια γυναίκα 61 ετών χθες Σάββατο το απόγευμα σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η γυναίκα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για να κάνει χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου.
Ενδελεχή έρευνα ώστε να διαπιστωθούν οι αιτίες θανάτου και να αποδοθούν ευθύνες ζητούν οι συγγενείς
Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες, όμως, και η 61χρονη εξέπνευσε προκαλώντας αναταραχή στο ιατρικό προσωπικό και σοκ στην οικογένειά της.
Οι συγγενείς της, που δεν μπορούν να πιστέψουν τον αιφνίδιο χαμό της αγαπημένης τους, ζήτησαν την πλήρη διενέργεια των συνθηκών που οδήγησαν στον θάνατο της 61χρονης ώστε να αποδοθούν ενδεχόμενες ευθύνες.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας