Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς εξαιτίας ενός... σπασμένου δοντιού

ΗΠΑ: Έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς εξαιτίας ενός… σπασμένου δοντιού

«Δύο εβδομάδες περίπου μετά τον καθαρισμό του δοντιού, ήμουν στη δουλειά και ένιωσα έναν τρομερό πόνο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα»

Απίστευτη περιπέτεια πέρασε με την υγεία του ένας άνδρας από το Οχάιο όταν από ένα σπασμένο δόντι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ο Brandon Baker δημοσίευσε  την ιστορία του στο TikTok που ξεκίνησε όταν έφτασε στη δουλειά του και ξαφνικά ένιωσε μια τρομερή αδιαθεσία.

Ο Baker αρχικά διαγνώστηκε με γρίπη, αλλά κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν συνέχισε να χάνει αρκετά κιλά, ενώ για μέρες πάλευε με υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί του έκαναν μια σειρά από πιθανές διαγνώσεις τις επόμενες εβδομάδες αλλά το πρόβλημα του συνέχισε να τον βασανίζει. Μόνο όταν εισήχθη στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με μια «σοβαρή λοίμωξη του αίματος» με αποτέλεσμα να αναπτύξει βακτηριακή ενδοκαρδίτιδα.

«Δύο εβδομάδες περίπου μετά τον καθαρισμό του δοντιού, ήμουν στη δουλειά και ένιωσα έναν τρομερό πόνο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα» είπε.

«Δυστυχώς, βρήκαν μια μαζική μόλυνση στην μιτροειδή βαλβίδα μου», θυμάται ο Baker. «Πέρασα περίπου 10 ημέρες στο νοσοκομείο, και στη συνέχεια με έστειλαν στο σπίτι για να παίρνω αντιβιοτικά για περίπου έξι εβδομάδες».

Λίγες εβδομάδες αργότερα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς για να αντικατασταθεί το κομμάτι εκείνο της καρδιάς που είχε «καταστραφεί εντελώς από τη μόλυνση».

Καθώς ο Baker άρχισε να αναρρώνει, έμαθε την αιτία όλων των προβλημάτων του. Τι ήταν: Ένα σπασμένο δόντι.

Ο ίδιος εξήγησε: «Έσπασα ένα δόντι. Δεν είχα πολύ καλή οδοντιατρική ασφάλιση… και έτσι ζούσα με το σπασμένο δόντι για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ο Baker έφτιαξε τελικά το δόντι του μόλις βρήκε νέα δουλειά, αλλά ο οδοντίατρος καθάρισε το δόντι χωρίς να του δώσει αντιβιοτικά.

«Δύο εβδομάδες περίπου μετά τον καθαρισμό του δοντιού, ήμουν στη δουλειά και ένιωσα έναν τρομερό πόνο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα» είπε.

Ο Baker είπε επίσης ότι η όλη δοκιμασία κράτησε περίπου επτά μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων πλήρωσε ιατρικούς λογαριασμούς ύψους 830.000 δολαρίων.

@baker.reads #stitch with @Susi #Inverted ♬ original sound – Brandon Baker • baker.reads

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024