Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη
Ο 31χρονος αστυνομικός, δέχτηκε χτύπημα στη μηριαία αρτηρία του ποδιού του και διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.
Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση το βράδυ της Πέμπτης ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αστυνομικός, δέχτηκε χτύπημα στη μηριαία αρτηρία του ποδιού του από ναυτική φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.
Οι άνθρωποι που ήταν γύρω του έτρεξαν και του έδεσαν το πόδι προκειμένου να περιοριστεί η απώλεια αίματος και κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί.
Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του όμως τα επόμενα δύο 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Οι γιατροί κατάφεραν να την σταθεροποιήσουν όμως παραμένουν σε επιφυλακή καθώς θεωρούνται κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα.
Ο αστυνομικός υπεβλήθη σε χειρουργείο που διήρκησε περίπου τρεις ώρες. Το νοσοκομείο αν και δεν εφημέρευε άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Σύμφωνα με την Αστυνομία μια ομάδα περίπου 150 ατόμων επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και φωτοβολίδες.
Ηρεμία στο Γενικό Κρατικό Νικαίας
Τον αστυνομικό επισκέφθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Αρχηγός της Ελληνική Αστυνομίας, Αντιστράτηγος, Λάζαρος Μαυρόπουλος.
Αυτή την ώρα στο ΓΝ Νίκαιας επικρατεί ηρεμία. Έξω από το νοσοκομείο υπάρχει παρκαρισμένη μια κλούβα της αστυνομίας. Στους δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί δεν τους έχει επιτραπεί να μπουν στον περίβολο του νοσοκομείου και περιμένουν στο πεζοδρόμιο.

Αστυνομικοί φεύγουν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442