O Χοσέ Μαρία Χιμένες είχε έναν έντονο διάλογο με τον πρώην συμπαίκτη του, Ζοάο Φέλιξ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, οι δύο τους αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά.
Να σημειωθεί πως, ο Πορτογάλος, που αγωνίζεται στους Καταλανούς ως δανεικός από τους «ροχιμπλάνκος», ήταν ο MVP για την ομάδα του η οποία χρειάστηκε στο φινάλε και τις επεμβάσεις του Πένια για να πάρει τη νίκη.
Αυτός είναι ο διάλογος ανάμεσα στους δύο πρώην συμπαίκτες:
«Θες να παλέψουμε;», είπε με έντονο ύφος ο Χιμένες αφού έριξε στο έδαφος τον Φέλιξ.
«Με χτύπησες, με χτύπησες!», του απάντησε ο Πορτογάλος.
«Ναι, θέλεις να παλέψουμε;», απάντησε ο Ουρουγουανός.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.