«Η Παρί πλήρωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ γνωρίζοντας ότι είχε κάταγμα»
Η γαλλική ομάδα απέκτησε τον Νεϊμάρ, παρότι γνώριζε ότι είχε κάταγμα στο δεξί πόδι – 100 ματς έχασε σε 6 χρόνια λόγω τραυματισμού ο Βραζιλιάνος επιθετικός.
Η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» αποκάλυψε ότι Νεϊμάρ έφτασε το 2017 στην Παρί Σεν Ζερμέν με κάταγμα στο δεξί του πόδι, τραυματισμός που υπέστη ενώ φορούσε ακόμα τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού εντοπίστηκε κατά τις ιατρικές εξετάσεις του Νεϊμάρ για τη μεταγραφή του στον γαλλικό σύλλογο.
Ήξεραν από την αρχή στη γαλλική ομάδα το πρόβλημα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ
Το ιατρικό επιτελείο της Παρί Σεν Ζερμέν συμβούλεψε τον Βραζιλιάνο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού, όμως τελικά η ομάδα επέλεξε να μην το κάνει εκείνη τη στιγμή, πιστεύοντας ότι το κάταγμα δεν θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου.
Το… πλήρωσε στην πορεία – Εχασε 100 ματς λόγω τραυματισμού
Η απόφαση αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού το 2018 και το 2019, τραυματίστηκε δύο φορές, μένοντας εκτός δράσης για περισσότερους από έξι μήνες συνολικά και έχασε σημαντικούς αγώνες του Champions League.
Όπως εξηγεί η γαλλική εφημερίδα, εκείνη την εποχή, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήθελε να ανακοινώσει ότι η πιο ακριβή μεταγραφή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα χρειαζόταν χρόνο για να πραγματοποιηθεί, καθώς ο παίκτης θα έπρεπε να υποβληθεί σε μήνες ανάρρωσης από τον τραυματισμό.
Ο Νεϊμάρ έφτασε στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούλιο του 2017, όταν η γαλλική ομάδα πλήρωσε τη ρήτρα εξαγοράς αξίας 222 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νεϊμάρ την εξαετία που έμεινε στο Παρίσι αγωνίστηκε σε 173 αναμετρήσεις, έχοντας 118 γκολ και 77 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ απουσίασε λόγω τραυματισμού από 100 παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.