Ο Μανώλης Σιώπης δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της Εθνικής με την συμμετοχή του κόντρα στην Γαλλία να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη – Κάρλος Ζέκα και Χάρης Τσιγγάρας στην αποστολή της γαλανόλευκης.
Η Εθνική μας ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Γαλλία την Τρίτη (21/11) το βράδυ στην «Opap Arena».
Ο Μανώλης Σιώπης για ακόμη μια μέρα δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με την συμμετοχή του πλέον κόντρα στους «τρικολόρ» να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο Γκουστάβο Πογέτ προέβη σε αρκετές δοκιμές με τους Γιαννούλη και Ρότα να διεκδικούν μια θέση στα άκρα της άμυνας.
Επιπλέον η απουσία των (Τσιμίκα, Μπάλντοκ, Μάνταλος και Κουρμπέλη), ανάγκασε τον Ουρουγουανό τεχνικό να καλέσει εσπευσμένα στην αποστολή της Εθνικής τους Κάρλο Ζέκα και Χάρη Τσιγγάρα.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.