Μπακς – Μάβερικς 132-125: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 40άρα «καθάρισε» τους Ντόντσιτς-Ίρβινγκ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκοράροντας τους 15 από τους 40 πόντους του στην τελευταία περίοδο έδωσε τη νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς επί των Ντάλας Μάβερικς των Ντόντσιτς-Ίρβινγκ.
Όταν όλα έδειχναν πως το ματς πήγαινε να στραβώσει στην τρίτη περίοδο όταν οι Μάβερικς είχαν φτάσει τη διαφορά στο +12 (66-78), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε «παρών».
Χάρη στους 15 πόντους του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Έιντριαν Γκρίφιν πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα «καταβροχθίζοντας» τους Ντόντσιτς και Ίρβινγκ. Οι δύο άσοι των Τεξανών σκόραραν συνολικά 74 πόντους αλλά ούτε αυτό έφτανε για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιάννη κόντρα σε Ντόντσιτς και Ίρβινγκ
Ο Greek Freak «γέμισε» τη στατιστική του με 40 πόντους (17/23 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/5 βολές), 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ,2 κλεψίματα και 1 τάπα. Άξιος συμπαραστάτης του ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ο οποίος φόρτωσε το καλάθι των Μαβς με άλλους 27 μοιράζοντας κιόλας 12 ασίστ.
Από την άλλη ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 39 πόντους με 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ τελείωσε το ματς με 39 πόντους και 6 ασίστ.
Πλέον οι Μπακς βρίσκονται στην τρίτη θέση της Αναντολής με ρεκόρ 9-4, όπως και οι Μάβερικς στη Δύση.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.