ΣΥΡΙΖΑ: Κρασιά δοκίμασε στη Νεμέα ο Κασσελάκης
Οινοποιεία της Νεμέας επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, που πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή.
Την περιοδεία του στην Κόρινθο συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μετά την Κόρινθο βρέθηκε στη Νεμέα.
Εκεί, ο κ. Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί οινοποιεία και να δοκιμάσει ποικιλίες κρασιού και να… αφήσει πίσω του τις εσωκομματικές γκρίνιες και τους κινδύνους διάσπασης στην Κουμουνδούρου, αλλά και τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.
Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του στο οινοποιείο, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε τις δυνατότητες δημιουργίας εγχώριας τεχνογνωσίας στο πεδίο της βιομηχανικής παραγωγής εξοπλισμού για τις ανάγκες των παραγωγών κρασιού, ενώ εξήρε την ποιότητα των ελληνικών κρασιών, μιλώντας με τους ανθρώπους του οινοποιείου.
«Βασιζόμαστε σε σας να καλλιεργήσετε τη δική μας τεχνογνωσία σ’ αυτά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Έχουμε εξαιρετικής ποιότητας κρασιά. Έχουν εξαιρετικό brand στο εξωτερικό, πολύ καλή σχέση αξίας – ποιότητας και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα γύρω από αυτό και να το συνδυάσουμε με το τουρισμό και τον πολιτισμό».
Ο Στέφανος Κασσελάκης έθιξε επίσης και το μεγάλο ζήτημα της χρηματοδότησης της μικρομεσαίας επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, συμμεριζόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τις τράπεζες είναι μεγάλη κοροϊδία. Η διαφορά πιστώσεων – χρεώσεων στα επιτόκια είναι τεράστια και δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό», τόνισε.
- Κυβέρνηση Μητσοτάκη: η «νέα κανονικότητα» θεσμικής παραβατικότητας, κυνισμού, υπονόμευσης της δημοκρατίας
- Ρομποτική Αρθροπλαστική Ισχίου & Γόνατος
- Τζορτζ Κάρλιν: Όταν ο γνωστός κωμικός βρέθηκε στο «μικροσκόπιο» του FBI
- Η γενιά που μεγάλωσε με τσιγάρο αλλάζει σελίδα – και μιλά για το TOKOVYS
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Άννα Βίσση: Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη συναυλία της στο ΟΑΚΑ
- To σημείωμα που «σκότωσε» την ελληνική γλώσσα και έγινε viral
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442