Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Λιάγκας έχει αναλάβει προσωπικά τον Κασσελάκη»
Ο ηθοποιός σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα.
Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε μέσα από το podcast του την επιλογή του Γιώργου Λιάγκα να έχει στη σκαλέτα της εκπομπής και να αφιερώνει αρκετό τηλεοπτικό χρόνο στον Στέφανο Κασσελάκη.
Τον έχει αναλάβει προσωπικά
«Ήρθε ο Κασσελάκης και τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μία καθημερινή ωριαία προβολή και τον κυνηγά με μία κάμερα από πίσω για να δει τι κάνει. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Η μικρή οθόνη θέλει να πάρει το αίμα της πίσω» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.
To ανελέητο κουτσομπολιό και η κριτική
«Αν δεν το έκανε ριάλιτι ο Λιάγκας, δεν θα μπορούσε να γίνεται αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι δεν θα μου εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει -και το γνωρίζει ο κ. Λιάγκας- το ακαταδίωκτο των λεγομένων της. Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε.
Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης, είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442