Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Πέμπτη (26/10, 19:45) την Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες υπέστη μία βαριά ήττα με 4-1 από την Άστον Βίλα και πλέον στρέφει την προσοχή της στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις.
Tα «σφυριά» θα έχουν την υποστήριξη 1.600 οπαδών τους καθώς η αγγλική ομάδα είχε ζητήσει από την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» το συγκεκριμένο νούμερο με πληροφορίες από το εξωτερικό να αναφέρουν πως εξαντλήθηκαν.
Ο αγγλικός σύλλογος έχει παραλάβει και άλλα 200 εισιτήρια α’ κατηγορίας τα οποία συνήθως δίνονται σε χορηγούς και μέλη της ομάδας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.