Ανατροπή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας: «Σαρώνει» ο Κουρέτας τον Αγοραστό
Προηγείται ο Κουρέτας με περισσότερες από 15 μονάδες διαφορά
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου αναμενόταν μεγάλο ντέρμπι, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, μεγάλο προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Δημήτρης Κουρέτας έναντι του Κώστα Αγοραστού.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουρέτας καταγράφει ποσοστό 58,75%, ενώ ο Κώστας Αγοραστός 41,25%, με την ενσωμάτωση στο 34,96%.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Κώστας Αγοραστός έλαβε 41,37% και 155.704 ψήφους, ενώ ο Δημήτρης Κουρέτας πήρε 34,11% και 128.366 ψήφους.
Φαίνεται ότι οι Θεσσαλοί που «πνίγηκαν» στα λασπόνερα της κακοκαιρίας τον περασμένο μήνα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη για τους χειρισμούς της Περιφέρειας τόσο στον τομέα της πρόληψης, όσο και σε αυτόν της αντιμετώπισης.
- Εθνική Γυναικών: Οι επιλογές του Χάρη Παυλίδη για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία
- Eurostat: Συνεχίζεται η ακρίβεια με διαρκείς ανατιμήσεις – Πού θα φτάσει φέτος ο πληθωρισμός στην Ελλάδα
- Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης: Μία από τις πιο δυνατές και σκοτεινές νουβέλες του Ντοστογιέφσκι στο Θησείον
- Το παρασκήνιο της συνάντησης Δούκα, Χαρίτση, Ζαχαριάδη στο Κολωνάκι
- Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τους ισχυρούς ανέμους
- Αρκάς: Η καλημέρα για τους μαθητές που επιστρέφουν στα σχολεία
- Χανιά: Φωτιά κατέστρεψε φορτηγό
- Λαχταράς γλυκό για πρωινό; Τέσσερις λόγοι που το εξηγούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442