Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Έρχεται ντιμπέιτ Αγοραστού - Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Έρχεται ντιμπέιτ Αγοραστού – Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο Κώστας Αγοραστός αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Κουρέτα για ντιμπέιτ στην περιφέρεια Θεσσαλίας εν όψει των εκλογών στις 15 Οκτωβρίου

Ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψήφιους περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και Δημήτρη Κουρέτα, αναμένεται να διεξαχθεί εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών στις 15 Οκτωβρίου.

Η πρόσκληση Κουρέτα και η απάντηση Αγοραστού

Το κάλεσμα πραγματοποίησε αρχικώς ο κ. Κουρέτας, τονίζοντας σε ανακοίνωση πως «απευθύνει δημόσια ευγενική πρόσκληση στον κ. Αγοραστό για μια ακόμη φορά, για δημόσιο διάλογο. Σε όποιο μέσο, με όποια δημοσιογραφική σύνθεση, και σε τόπο και χρόνο που εκείνος επιλέξει».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, που έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «προσερχόμενος ο πολίτης για δεύτερη Κυριακή στις κάλπες οφείλει να είναι ενημερωμένος για ό,τι έχει συμβεί, καθώς και για τα προγράμματα που αφορούν το μεγάλο έργο της ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας».

Από την πλευρά του ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος με την υποστήριξη της ΝΔ, αποδέχθηκε την πρόσκληση με δήλωση που πραγματοποίησε. «Επιτέλους ο κ. Κουρέτας αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας προκειμένου μέσα από ένα ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο να μιλήσουμε και να παρουσιάσουμε τα προγράμματά μας. Οι Θεσσαλοί οφείλουν να κρίνουν πριν την κρίσιμη κάλπη της Κυριακής ποιος έχει τη γνώση, την εμπειρία και τη δύναμη για να διεκδικήσει για τη Θεσσαλία όσα της αξίζουν. Έχω ήδη ζητήσει από τους συνεργάτες μου να επικοινωνήσουν με τους συνεργάτες του κ. Κουρέτα και να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός έλαβε 41,37% και 155.704 ψήφους, ενώ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, πήρε 34,11% και 128.366 ψήφους.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024