Οργισμένος ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού σε συνέντευξη: «Οι άμαχοι στη Γάζα δεν κινδυνεύουν»
Ξέσπασε ο Ισραηλινός αξιωματικός όταν δέχτηκε ερωτήσεις δημοσιογράφου για την εκκένωση στη Γάζα που διέταξε ο Ισραηλινός Στρατός.
Στις ανησυχίες για την ασφάλεια των Παλαιστινίων πολιτών καθώς ο στρατός προετοιμάζεται για επιχείρηση στην πόλη της Γάζας, απαντά ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Τζόναθαν Κονρίκους.
«Ο άμαχος πληθυσμός στη Γάζα δεν είναι ο εχθρός μας, προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό» είπε ο Κονρίκους, μιλώντας στο CBCNews.
Προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, καλώντας τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή, αλλά μας κάνουν κηρύγματα ανθρωπιάς»
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του CBC News, καθώς ο τελευταίος επέμενε στις ερωτήσεις του σχετικά με τον τρόπο που θα πραγματοποιούνταν η ασφαλής εκκένωση των άμαχων Παλαιστινίων από τη Λωρίδας της Γάζας.
Μετά τη συνέντευξη μάλιστα, ο Τζόναθαν Κονρίκους έκανε την εξής ανάρτηση: «Προσπαθώ να μην υψώνω τον τόνο της φωνής μου κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, αλλά αισθάνθηκα ότι τα όρια ξεπεράστηκαν. Προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, καλώντας τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή, αλλά μας κάνουν κηρύγματα ανθρωπιάς».
I try not to raise my voice during interviews, but I felt the line of questioning by @CBCNews here was totally off. We are trying to do the right thing by calling on civilians to evacuate, yet get lectured on humanity. pic.twitter.com/01dWN6QsEn
— Jonathan Conricus (@jconricus) October 14, 2023
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442