Αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη από το I ‘m a Celebrity
Ένας από τους παίκτες δεν άντεξε στη ζούγκλα και αναφώνησε τη φράση κλειδί I 'm a Celebrity Get Me Out of Here.
Με το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι I ‘m a celebrity get me out of here να βγαίνει στον αέρα, είχαμε με το καλημέρα σας και την πρώτη αποχώρηση.
Ο Γιώργος Λιανός έκανε… έκτακτο δελτίο στη ζούγκλα και τους celebrities, ανακοινώνοντας τον παίκτη που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.
I’m a celebrity, get me out of here» αναφώνησε ένα μέλος της ομάδας των επωνύμων
«Διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος γιατί μόλις τώρα ήχησε στη ζούγκλα μια σημαντική δήλωση. «I’m a celebrity, get me out of here» αναφώνησε ένα μέλος της ομάδας των επωνύμων. Ανακοίνωση η οποία και οδηγεί αυτό το μέλος αυτόματα εκτός παιχνιδιού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.
«Η Δήμητρα μού είχε αναφέρει για ένα πρόβλημα υγείας που είχε. Δυστυχώς την ταλαιπωρούσε καιρό και έπρεπε να αποχωρήσει για να φροντίσει τον εαυτό της» δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα του Celebrity.
«Επιδεινώθηκε ένα πρόβλημα υγείας που είχα»
«Η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψει η Δήμητρα. Είναι μια παρέα πάρα πολύ ευχάριστη και προσπάθησε να κάνει διάφορα πράγματα αλλά η υγεία πάνω από όλα. Θα μας λείψει η τρέλα της», σημείωσε από την πλευρά του ο Τάσος Ξιαρχό.
«Ήρθα στο παιχνίδι με τεράστια χαρά και τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων για να συμμετέχω για έναν πάρα πολύ καλό, φιλανθρωπικό σκοπό. Ωστόσο ένα θέμα υγείας που είχα, εδώ στη ζούγκλα, επιδεινώθηκε οπότε ο μόνος τρόπος για να φύγω είναι να πω την φράση κλειδί… I’m a celebrity, get me out of here» τόνισε με τη σειρά της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η κανονική αποχώρηση
Στο κλείσιμο του δεύτερου επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα κλήθηκαν να ανακοινώσουν την πρώτη αποχώρηση της κανονικής ροής του προγράμματος.
Ύστερα από μια σειρά ανορθόδοξων δοκιμασιών, ένας διαγωνιζόμενος του I ‘m a Celebrity Get Me Out of Here θα έπρεπε να αποχαιρετήσει νωρίς νωρίς τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου.
Ως πρώτοι υποψήφιοι βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Νίκος Βαμβακούλας. Όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους έφυγαν από τον χώρο της δοκιμασίας αποχώρησης για να γυρίσουν ασφαλείς στο camp.
Και ο Γιώργος Λιανός με την Καλομοίρα έδωσαν το σήμα της έναρξης του τελικού αγωνίσματος. Τελευταίος στον χρόνο ήρθε ο Σταμάτης Γαρδέλης και ήταν αυτός που αποχώρησε.
- Πάρτι δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία: Χιλιάδες εικονικές εταιρείες παίρνουν τα λεφτά κι εξαφανίζονται
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- Σοκ στην Φρανκφούρτη: Τουλάχιστον 10 τραυματίες στο αεροδρόμιο μετά από κατάρρευση ρύγχους σταθμευμένου αεροσκάφους
- Γαλλία: Μαχητικά αναχαίτισαν την περασμένη εβδομάδα ρωσικά αεροσκάφη 11 φορές πάνω από τη Βαλτική
- Tonight the Music Seems So Loud: Η ιστορία του Τζορτζ Μάικλ πίσω από τα πρωτοσέλιδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)










![Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/nafpaktos-miterakoritsaki-1200x675-1-315x220.webp)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442