Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
I 'm a celebrity get me out of here: Οργίασαν στο Twitter με τη Ραχήλ Μακρή - «Αυτοί ακριβώς είστε»

I ‘m a celebrity get me out of here: Οργίασαν στο Twitter με τη Ραχήλ Μακρή – «Αυτοί ακριβώς είστε»

Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι I 'm a Celebrity Get Me Out Of Here. Έτσι σχολιάστηκε η εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή.

Χαμός στην πρεμιέρα του ριάλιτι I ‘m a celebrity get me out of here, με τους χρήστες του Twitter να οργιάζουν με την εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή.

Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή εμφανιζόταν έτοιμη για τα αρνητικά σχόλια, με το κοινό βέβαια να βρίσκει την ευκαιρία να οργιάσει στο Twitter σχολιάζοντας την εμφάνισή της στο I ‘m a celebrity get me out of here.

Αυτοί ΑΚΡΙΒΩΣ είστε

«Προσωπική επιλογή Τσίπρα» ήταν ένα από τα σχόλια στο Twitter, με άλλον να σχολιάζει «αυτοί ακριβώς είστε» ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη Ραχήλ Μακρή στη ζούγκλα για τις ανάγκες του ριάλιτι.

Γιατί πήγε στο ριάλιτι

Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η πρώην βουλευτής είχε μιλήσει για την απόφασή της να συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «I’m a celebrity… Get me out of here» εξηγώντας γιατί τελικά θα το κάνει, παρότι αρχικά είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση.

«Ήταν γενικά μια δύσκολη απόφαση, την πήρα μαζί με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου με παρακίνησαν να συμμετάσχω», είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή, σε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ.

«Στην αρχή είπα όχι, τελικά είδα ότι στο αγγλικό συμμετείχε και ο υπουργός Υγείας», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στον Ματ Χάνκοκ. Ο συγκεκριμένος, που είχε διατελέσει υπουργός Υγείας της Βρετανίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μετά την παραίτησή του ανακοίνωσε ότι θα πάει στο «I’m a celebrity get me out of here», με συνέπεια να τον διαγράψουν οι Τόρις.

«Δεν με αφορά η σκληρή κριτική»

«Τρία χρόνια στη Βουλή άκουγα μόνο σχόλια και κλεισμένα μικρόφωνα. Νομίζω η πιο σχολιασμένη πολιτικός. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, επομένως δεν με αφορά η σκληρή κριτική», είπε η Ραχήλ Μακρή, όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί για τυχόν σχόλια.

Τέλος, δήλωσε ότι δεν θα ήθελε το ριάλιτι να αποδειχθεί «ανιαρό», επειδή «ο κόσμος θέλει να δει κάτι με γέλιο».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024