Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο η Ραχήλ Μακρή - Μαζί της και ο Νίκος Βαμβακούλας

Σε ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο η Ραχήλ Μακρή – Μαζί της και ο Νίκος Βαμβακούλας

Η Ραχήλ Μακρή συμμετέχει στο trailer, το οποίο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα για το «I’m a celebrity get me out of here»

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο το ίδιο και οι Celebrities οι οποίοι σύμφωνα με το κόνσεπτ… σύντομα θα θέλουν να φύγουν από εκεί!

Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσουν, η Ραχήλ Μακρή και ο Νίκος Βαμβακούλας έπιασαν… αιχμάλωτους τους δύο παρουσιαστές του νέου παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τους απομόνωσαν σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη με σκοπό να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για τους Celebrities που θα συμμετέχουν!

Ο Γιώργος Λιανός απελευθερώθηκε από τα δεσμά του και παγίδευσε τους απαγωγείς, στέλνοντάς τους να… βρουν τους υπόλοιπους!

Ποιοι Celebrities θα φωνάξουν… Get Me Out Of Here

Δείτε το trailer του νέου ριάλιτι επιβίωσης

Και η Ραχήλ Μακρή ανάμεσα στους συμμετέχοντες του reality παιχνιδιού

Στο σχετικό trailer, ο Γιώργος Λιανός, με μία κίνηση που θα ζήλευαν οι πιο διάσημοι πράκτορες επικίνδυνων αποστολών, απελευθερώνεται από τα δεσμά του και παγιδεύει τους απαγωγείς, στέλνοντάς τους να βρουν τους υπόλοιπους.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, 28/9, για τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησαν 13 παίκτες του παιχνιδιού καθώς και ο Γιώργος Λιανός, με τη Ραχήλ Μακρή να συμπληρώνει την ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day» οι παίκτες που αποχώρησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης 28/9 για Άγιο Δομίνικο είναι οι εξής: Σταμάτης Γαρδέλης, Μαρία Καλάβρια, Ιωάννα Λίλη, Εμιλία Βόντος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, Πάνος Καλίδης, Αγγελική Ηλιάδη, Χριστίνα Κολέτσα, Μπο, Νίκος Βαμβακούλας, Γιώργος Χειμωνέτος, Νίκος Αναδιώτης, Στέλλα Γεωργιάδου και Τάσος Ξιαρχό.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024