Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νίκος Βαμβακούλας πάει Άγιο Δομίνικο για το νέο ριάλιτι

Ο Νίκος Βαμβακούλας πάει Άγιο Δομίνικο για το νέο ριάλιτι

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Νίκος Βαμβακούλας, θα συμμετέχει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Βαμβακoύλας έχει αποδείξει ότι είναι αντισυμβατικός και πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα. Αυτή την φορά αποφάσισε να αφήσει τις ανέσεις του σπιτιού και να ξενιτευτεί στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να πάρει μέρος στο νέο reality «I’m A Celebrity Get Me Out Of Here». Σύντομα μάλιστα, θα δούμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στο τρέιλερ που θα κυκλοφορήσει από το κανάλι.

Ο «τραμπάκουλας» των ελληνικών γηπέδων κάνει την ανατροπή στα 66 του χρόνια και λαμβάνει μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι που θυμίζει το «Survivor» με απαιτητικές δοκιμασίες και μάλιστα πολλά μίλια μακριά από την Ελλάδα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο ριάλιτι θα συμμετέχουν ακόμη: Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Γιώργος Χειμωνέτος και ο Τάσος Ξιαρχό.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι επιβίωσης.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το νέο ριάλιτι

Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του «I’ M A CELEBRITY… get me out of here».

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων. Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια. Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα! Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024