Γνωστός Έλληνας πολιτικός μπαίνει σε ριάλιτι επιβίωσης
Ένας Έλληνας πολιτικός έρχεται να «ταράξει» τα νερά του ριάλιτι
Το νέο ριάλιτι «I’m a Celebrity get me out of Here» έρχεται και στην τηλεόραση, με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Γιώργο Λιανό, να προχωρά στις πρώτες αποκαλύψεις για τους συμμετέχοντες.
Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για για το ποιοι Celebities θα συμμετάσχουν, ο Γιώργος Λιανός απάντησε χιουμοριστικά. «Λόγω του Format δεν μπορείς να αποκαλύψεις κανέναν παίκτη πριν εμφανιστούν στο πρώτο επεισόδιο. Φυσικά, εδώ πέρα υπάρχουν τα μαμούνια που θα ανακαλύψουν κάποιον» είπε χαρακτηριστικά.
Ποιον γνωστό Έλληνα πολιτικό θα δούμε σε ριάλιτι επιβίωσης, τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο;
Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε για να του πει: «Έλα που δεν πρότεινες κάποιον εσύ;» με τον Λιανό να απαντάει ευθέως: «Πρότεινα κάποιον και τον πήρανε αλλά δεν μπορώ να τον πω γιατί αυτό το πρόσωπο θα τον δείτε στο Trailer. Πάντα στο trailer γίνεται η αποκάλυψη ένα ή δύο παικτών. Όλο το κόλπο είναι ότι αυτοί πακετάρονται και έρχονται συστημένοι στον Άγιο Δομίνικο».
Ως προς την ιδιότητα των παικτών ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλη γκάμα, με την παραγωγή να έχει σκεφτεί και out of the box. Όπως είπε στο παιχνίδι θα μπει και πολιτικός και αθλητής.
Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός
Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα σε λίγο θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο.
Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα!
- Κίνα: Ζωολογικός κήπος κλείδωσε τα ζώα για να αποτρέψει τη διαφυγή τους εξαιτίας τυφώνα – «Είναι εξωφρενικό»
- Σισμανόγλειο: Ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση στον 76χρονο
- Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Καλούν για «πολιτική αφύπνιση» – Για τις επιθέσεις εναντίον ιατρικών εγκαταστάσεων
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Τάρεκ (pic)
- Τροχαίο με μοτοσικλέτα στον Περιφεριακό Θεσσαλονίκης: Τραυματίστηκε σοβαρά ανήλικη συνεπιβάτης
- Πρώτη επιτυχής δοκιμή επαναχρησιμοποιούμενου πυραύλου από την Κίνα
- Δήμαρχος Κηφισιάς: Ο Βόρειος Τομέας δεν μπορεί να παραμένει εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Λ. Κηφισίας και τον Κηφισό»
- Λεύκη: Από το στίγμα στις σύγχρονες θεραπευτικές δυνατότητες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442