Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα

Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα

Γυναικείο άρωμα είχε η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι Φάρμα.

Γυναικείο άρωμα είχε η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι Φάρμα, με τη Μαρία Περπινιά και την Έλενα Καραμβάση να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Οι δυο παίκτριες στη Φάρμα κλήθηκαν να αγωνιστούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών ενώπιων όλων των συμπαικτών τους.

Η Έλενα Καραμβάση παρέμεινε στο παιχνίδι, έχοντας την πλήρη υποστήριξη όλων των συμπαικτών της στις κερκίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ η Μαρία Περπινιά αποχώρησε νωρίς από τη Φάρμα.

Ξέσπασε σε κλάματα

Η 52χρονη επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στο «Breakfast@Star» για να μιλήσει για την αποχώρησή της, χωρίς να μπορέσει όμως να συγκρατήσει την έντονη συγκίνησή της.

Έχω ιδιαίτερο χαρακτήρα, προφανώς δεν ταιριάζει με όλους

«Έχω ιδιαίτερο χαρακτήρα, προφανώς δεν ταιριάζει με όλους. Για να είμαι ειλικρινής έλεγα δεν με θέλουν τα παιδιά, αλλά να πω την αλήθεια αν μου έλεγες να κάνω με κάποιον παρέα, θα επέλεγα κάποιον από αυτά τα παιδιά. Απογοητεύτηκα με κάποια πράγματα που άκουσα μετά. Δεν έχω δει τίποτα γιατί θα στεναχωρηθώ» ανέφερε αρχικά η Μαρία Περπίνια.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο από την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η 52χρονη ξέσπασε σε κλάματα με την Ελένη Χατζίδου να κάθεται στο πλευρό της.

«Δεν θέλω να τα βλέπω» ανέφερε η Μαρία Περπινιά, με την Ελένη Χατζίδου να της συμπαραστέκεται.

«Είσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι δύσκολο να τα ξαναβλέπεις, σε καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι πέρασες δύσκολα μέσα, ότι πίστευες πως όλοι έχουν στραφεί εναντίον σου», σημείωσε η Ελένη Χατζίδου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024