Μαίρη Χρονοπούλου: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της – Τι αναζητούν
Η άρνηση των γιατρών να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου, οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. σε νέες έρευνες στο σπίτι που διέμενε η γνωστή ηθοποιός.
Έχουν περάσει 5 ημέρες από το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου, όμως ακόμα τα αίτια πουν οδήγησαν στον θάνατό της παραμένουν άγνωστα.
Κι αυτό, γιατί οι γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», στη ΜΕΘ του οποίου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, αρνήθηκαν να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου.
Παράλληλα, οι γιατροί ζήτησαν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της ηθοποιού, προκειμένου να ερευνηθούν τα τραύματα που έφερε από την πτώση της μέσα στο σπίτι της.
Οι γιατροί ζήτησαν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν συνέπεια τραυματισμού
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σε επικοινωνία με γιατρούς του νοσοκομείου και ιατροδικαστές του επισήμαναν πως όταν ο θάνατος δεν προέρχεται από παθολογικά αίτια αλλά είναι από τραυματισμό, ζητείται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και γι΄αυτό τον λόγο δεν εκδίδουν πιστοποιητικό θανάτου.
Έρευνα και στο σπίτι από την ΕΛ.ΑΣ.
Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεκινήσει έρευνα και η Ελληνική Αστυνομία για το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού.
Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν το σπίτι που διέμενε μέχρι το θάνατό της η Μαίρη Χρονοπούλου και θα προσπαθήσουν να βρουν στοιχεία για την υπόθεση.
Την έρευνα στο σπίτι της ηθοποιού θα κάνει το αστυνομικό τμήμα Παιανίας και αναμένεται να ξεκινήσει αφού βγει η ιατροδικαστική εξέταση.
Αξίζει να σημειωθεί πως και η ΕΛ.ΑΣ. αντιμετωπίζει προς το παρόν ως ατύχημα την πτώση της Μαίρης Χρονοπούλου στο σπίτι της, καθώς σε διαφορετική περίπτωση την έρευνα θα έκαναν στελέχη του Ανθρωποκτονιών ή της Ασφάλειας.
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442