Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού

Μαίρη Χρονοπούλου: Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει υπεύθυνη δήλωση για τη διαδικασία της κηδείας της.

Μπορεί η κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου να καθυστερεί λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων εξαιτίας της απουσίας συγγενών που θα παραλάβουν τη σορό της επιτυχημένης ηθοποιού από το νοσοκομείο, ωστόσο όλα τα διαδικαστικά φαίνεται πως έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει χαρτί όπου έδινε εντολές για το τελευταίο αντίο. Συγκεκριμένα υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση στην οποία εξηγεί τα πάντα: από τη διαδικασία αποτέφρωσης έως το φόρεμα που ήθελε να φορά η ίδια.

«Η Μαίρη μας έλεγε πάντα ότι έχει ετοιμάσει τα πάντα, έχει αφήσει το χαρτί που ήξερε πως θα γίνει όλη αυτή η διαδικασία. Γι’ αυτό και δεν θα γίνει αυτή η καθιερωμένη κηδεία, η εκκλησιαστική, γιατί δεν ήθελε. Θα γίνει μία πολύ μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία» σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, εξηγώντας τους λόγους που η κηδεία θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε προγραμματίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της κηδείας της, με τους φίλους της να δηλώνουν ότι θα σεβαστούν την τελευταία της επιθυμία

«Θα σεβαστούμε ακριβώς αυτό που ήθελε η Μαίρη, γιατί μόνο έτσι μπορείς να σεβαστείς τη μνήμη κάποιου. Αν παρακούσεις αυτά που έχει πει, είναι σαν να κάνεις κακό στη μνήμη του ανθρώπου» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Τι ζήτησε η Μαίρη Χρονοπούλου

Στο χαρτί που άφησε πίσω της, η Μαίρη Χρονοπούλου ζητούσε η κηδεία της να γίνει με λευκό παραλληλόγραμμο φέρετρο, το οποίο θα έχει έναν σκαλιστό άγγελο στο καπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που είχε ζητήσει να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία. Μάλιστα, ανάμεσα στις τελευταίες της επιθυμίες ήταν να αναγράφεται στο μνημείο η επιγραφή: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα με το οποίο θα κηδευτεί η Μαίρη Χρονοπούλου είναι εκείνο που είχε φορέσει κατά την εμφάνισή της -έπειτα από 20 χρόνια αναπηρίας- στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024